Too Faced



Too Faced är ett riktigt coolt make-up märke. Jag upptäckte det för flera år sen när jag var inne på lip-plumpers. (Testade många roliga metoder med Aimee.. hahaha) Too Faced är en av de som verkligen funkar! På mig som egentligen inte behöver det såg det rätt extremt ut, men jag gillade det! Lite Pamela Andersson effekt ;) Det som en plumper oftast gör är att reta huden och på så sätt få upp blodcirkulationen. Det kan vara allt från chili- till pepparmyntextrakt, det kan vara starkt och vissa väldigt känsliga personer kan få allergiska reaktioner.

Här är Too Faced's Lip Injection. Work it!

Too Faced har väldigt fina make-up kit, något jag alltid har älskat. Även om jag har ton med smink, vill jag ändå alltid köpa kit, till och med de från typ Viva la Diva haha!




Ge mig ge mig ge mig!
Puss

Kommentarer
Postat av: Aimee

jag har en sån pinup ask men läppglans och skuggor;D cute!

2010-03-24 @ 11:26:21
URL: http://prettybaby.blogg.se/
Postat av: Aimee

too faced lip plumper slår fan dammsugaren;) Johanna fick alltid köpa med sig sånna när hon bodde i luxemburg..ont som fan gjorde dom haha

2010-03-24 @ 11:28:54
URL: http://prettybaby.blogg.se/
Postat av: Dyvecke

ja den svider som f-n! jag hittar inte min, ska kanske be dig köpa en i Schweiz? puss puss

2010-03-24 @ 11:54:35
URL: http://dyvecke.blogg.se/
Postat av: Alexandra

Dyve kommer du ihåg den gången jag provade en lip plumper som du hade köpt för några år sen? Jag fick en omedelbar allergisk reaktion och jag blev alldeles röd på kinderna, hakan och hela halsen och det kändes som en enda stor brännskada. Det var fint.

2010-03-24 @ 16:15:45
Postat av: Dyvecke

Hahahaha... OM jag minns! Det var därför jag skrev att känsliga (mesar) kan få reaktioner. Det var väl av denna du fick utslagen va?

2010-03-24 @ 18:01:38
URL: http://dyvecke.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0