Givenchy

Jag älskar verkligen Givenchy! Riccardo Tisci gör alltid allt så fint att jag dör... Jag vill ha alla väskorna!







Puss
Ps jag fyller år 13 januari! Om alla köper varsin väska så blir jag glad :) Ds

V Magazin

Fab fab fab! En riktigt rolig editorial från grymma V. Älskar färgerna och 80-tals stuket. Modellen Jamie Bochert har ett coolt, androgynt ansikte som riktigt fångas av fotografen Inez van Lamsweerde. Han får fram färgerna och lystern extremt bra, fierce bb's!







Summer, summer, summer, summertime :)
Puss


Terra sabbia vento

Vackra bilder från Velvet Magazine, tagna av Marcus Ohlsson. Kombinerar mina 3 favvos just nu: Alexander McQueen, transparans och nudefärger.






Puss

Fler från Helsing!

Snälla Marcus Ngo har skickat lite fina bilder från Helsing, från en annan vinkel! Nu har ni verkligen sett allt även ni som inte var där ;)





Mer från visningen

Min duktiga fotograf Alexander Berg fotograferade alla tjejernas looks efter visningen! Jag valde ut några så att ni får se dem ordentligt. Alla tjejerna var verkligen superduktiga!









Puss

Modevisningen på Helsing

Här kommer äntligen bilderna från visningen, tagna av Alexander Berg och Marie Hagander.

Jag vill tacka GEMMA för fina klänningar, Sensi Underwear för vackra bikinis och Juvel & Design för de snygga smyckena.
Aimee Jörliden gjorde sminkningarna, och Mimmi Hansson på Baker Hair gjorde håret.

Tack alla för en fab kväll :)
Har valt ut många bilder så jag lägger upp miniatyrer, klicka på dem för att se de stora!








Puss

Love is in the Hair!

Hittade en otroligt fin beauty från Vogue Italia fotograferad av Emma Summerton med coola Sasha Pivovarova (sjukt namn). De visar några fina hårfärger som är supertrendiga i höst. Den röda som I love, samt två blonda med inslag av pasteller. Det har synts på till exempel Kelly Osbourne och Lady Gaga. Sminkningarna är coola, och påminner om en av mina favorit konstperioder, fauvismen!







Fab! Så fick ni konsthistoria på köpet :)
Puss

Pin-up

Varför är pin-up stilen alltd så lockande? Jag tröttnar aldrig på detta formspråket :) Pastellfärger, feminin, klassisk make-up, fina klänningar som framhäver de kvinnliga kurvorna.. Måste vara den mest smickrande looken! Tvärtemot den lite manliga, minimalistiska, sträva, svarta och konstiga looken som ofta ses i modesammanhang. Till exempel Gareth Pugh och hans fabulösa gelikar. Det är sjukt snyggt, men inte många är fina i det!

Vogue Russia har gjort ett jättefint reportage, fotograferat av Alexey Kolpakov. Enjoy!






Ska sätta spolar i håret och måla läpparna röda nu!
Puss mina darlings

Farmer Chic

Bonderomantik à la China: Miu Miu, hö och mjuka lockar. De hårda, sprayade 2001-lockarna (Jessica Simpson är ett perfekt exempel) är borta! Nu är det mjuka hår som gäller. Antingen svallande 40-tals lockar eller som här, utborstade lockar. Me like! Även vårens största hårtrend, flätan, är med. Vogue China börjar arta sig ;)





Puss

Tokyo Jane

Ett av mina favoritmärken är coola Tokyo Jane. De har helt fantastiska armband i porslin, läder och emalj. De kan verkligen piffa upp vilken oufit som helst. Totally fab bb's!






Puss

Visning!

Igår arrangerade jag en modevisning på Helsing Bar & Matsalar i Helsingborg. Kvällen blev otroligt lyckad! Kommer fler lägga upp bilder mycket snart! Tack till alla som kom gjorde kvällen fab!

Vårt fina ballonghjärta!




Min fotorgraf ger mig bilderna på måndag så då kommer det upp massa här på bloggish!

Puss



Pucci

Italienska modehuset Pucci är ett märke som blev stort på 50- och 60-talet. Vackra mönster, starka färger och kvinnliga former utmärker deras plagg. Fab! Just nu är det norska designern Peter Dundas som är creative director och har piffat upp märkets coolhetsfaktor. Me like!








Somrigt värre!
Puss


Glassigt

Stek med stil ya'll! Hittade massa fina på http://www.net-a-porter.com


Chloé



Balenciaga



Benjamin Eyewear



Ray Ban



Retrosun Vintage Christian Dior


Puss

PrettyBaby


Min fina Aimee!
http://prettybaby.blogg.se





Love you!
puss



Skärp!

Sjuka skärp från AlaÏa. Köp barn, köp!







http://www.net-a-porter.com/Shop/Designers/Alaia/Accessories

Puss

Beach 2010

Nu är tiden för playan 2010 här! Jag tycker om riktigt glammiga, färgstarka bikinis och baddräkter. Här är mina favoriter från Missoni. Huset är känt för deras vackra mönster, och deras swimwear collection 2010 är extremt fin. Deras sjalar är perfekta att värma sig med, och deras snygga tunikor funkar perfekt för after-beachen.










I love Missoni!
Puss




Vårnytt!

Fina nyheter från Net-a-porter, min favvosajt för high fashion.
Hittade först de lovely skorna från YSL, höga blanka fab stilettos. Tycker den vita/nude trenden är så sjukt snygg. Blir aldrig trött på den. Jag mixar gärna upp nude med lite färg, det blir en snygg kontrast!



Vanessa Bruno


Adam


Yves Saint Laurent

Marie-Hélène de Taillac

Så ska jag se ut imorgon!
Puss

Handsmycke

Väldigt fint handsmycke från Bliss Lau, Chrysler Bracelet. Superfint till en boho-look med jeansshorts och hippiesandaler.




Kolla in det här!
http://www.shopacrimony.com/shop/3998-bliss-lau-chrysler-bracelet/

Puss

Loves Vogue Nippon!

Som vanligt levererar japanska Vogue. Så jäkla coolt! De har kombinerat den stora trenden, rött hår, med riktigt extrem make-up. More is more baby! Älskar även det matta, svarta lacket! Fotograferat av Takuya Uchiyama.






Puss

Oh sweet Emily!

Magisk mix: 80-tal, 50-tal, glam, trash, flickigt, stort hår, mörka läppar. Lovely! Fotograferat av Lucy Carr-Ellison, fab fotograf.








Pretty!
Puss

ID Magazine, inte ID Bare Minerals

En av i min mening världens bästa tidningar är engelska ID Magazine. De har alltid roliga artiklar och coola medarbetare. Köp den och lär barn!

Senaste numret visar fint sommarmode, j'aime! It-tejen du jour Constance Jablonski är fotograferad av Édric Buchet och stylad av Marie Chaix.







Ska ut och klättra i träd i mina lädershorts nu!
Puss

Fishtail braid!

Här är en bra förklaring på hur man gör vårens trendigatse frilla. Jag tycker detta är så sjukt snyggt, och väldigt lätt att göra. Tipsen kommer från Orlando Pita, en av världens top notch frisörer. Fab!



Do it!
Puss

AJE

Hittat ett nytt fab märke ja måste visa! En fin blandning av sovjet, Michael Jackson, Balmain, smokingkavajer, glam, 80-tal, Alexander Wang och punk. Loves it!

http://www.a-j-e.com.au/










Ge mig allt nununu!
Puss

Proenza Schouler

Fabbiga Colette har tagit in riktigt fina väskor från Proenza Schouler. Perfekta att ha datorn i! Finns i massa fina färger, mina favvos är beige, svart och rosa (of course). De funkar till allt från partyoutfiten till camel-chinosen.

Loves it!

http://www.colette.fr/#/eshop/article/161697/proenza-schouler/99/






Puss mina små darlings!

Balenciaga Red Round Frame

Need to get them, like now! How fab are they? I justify the price by imagening my unborn childrens joy of wearing vintage Balenciaga sunglasses.




Ouch! Fashion Hurts!

Ibland är nåt så fint att det gör lite ont i ögonen. Men på ett skönt sätt. Fotograferat av Zoey Grossman och stylat av Cat Wennekamp för Oyster 86.








Oh baby, that hurt!
Puss

Smycken to dö for!

Kolla kolla kolla fint! Sjukt snygga ringar från HAOSHI gör mig glad. Vill ha vill ha vill ha!

Kolla: http://shop.notjustalabel.com/jewellery/2554



Sen hittade jag ett fashgasm-worthy amrband från Ayaka Nishi, Spine Bracelet.

Kolla: http://www.theddroom.com/2010/05/ayakanishi-spine-bracelet.html



Puss

Wedding according to Dyvecke

Har hittat massa fina bröllopsklänningar på visningarna. Allt från space-wedding till romantisk maräng! Bli inspirerade bb's! Att hitta rätt klänning är otroligt svårt! Den ska vara snygg utan att vara för trendig, du ska ju kolla på bilden hela livet utan att den är pinig. Vilken typ av brud är du? Den måste vara din stil, är du en rocktjej ska du inte klä dig i en marängdröm med sjukt mycket volanger, även om det är inne.

Jag hade varit en bridezilla upphöjt i en miljon.
Vill ha en klänning som är en blandning av alla (as if!) dessa:

Chanel's fab-glam bröllop



Dior's 80s-dramaqueen



Lanvin's boho-bride



Lacroix kör på den bond-romantiska looken



Legende Tempo flippar ut med volanger



Lagerfeld kör den strama (sällan) stilen


Vilka brudar är ni?
Puss

Osminkad Louis

Louis Vuitton har gjort en rolig kampajn för a/w 2010. De visar upp 51 modeller osminkade och oretuscherade. Jag tycker det är en bra grej! Bland modellerna syns it-girlsen Laetitia Casta, Noémie Lenoir, Natalia Vodianova, Lara Stone och Bar Refaeli. Ibland blir det bara fel när modevärlden ska ha ett samvete, men detta är snyggt! Också roligt de allihopa ser lite galna ut. Good job Mr Jacobs :) Kolla själva!






Puss puss, förlåt för dålig uppdatering! Har druckit Amarone hela helgen i Rom. Fab!

Ellery Sping/Summer 2010

Glamrock galore :) Älskar allt som glittrar, och Ellery gör det riktigt snyggt. Älskar sminket, smutsigt glitter! Lovely!





Oh la la baby!
Puss

Madonna

Madonna är alltid fab. Man vill nästan skrika, "Åldras, åldras". När jag blir 100 år vill jag också se ut som henne. Ha nätstrumpor, spets ock krucifix. Även om layoutaren har haft ett photoshop-party är hon sjukt välbevarad! De här bilderna är från Interview och fotograferad av Mert & Marcus och stylad av Karl Temper. Fashgasm!









You should be my lucky star!
Puss

Dagens bild

Håller på att få en logga gjord av fab Marie. Har därför gjort ett kollage som ska visa min stil!
Väldigt svårt att inte bli schizo, man vill ju inte verka för tjejig, men inte heller för rockig, eller svår, eller för minimalistic, men inte tacky heller... Hoppas hon förstår att jag är FAB haha..




Puss

Vogue Italia

Ska till Rom på en weekend och passar på att bli inspirerad av Vogue Italia. Paolo Riversi har skapat en fantasivärld av skuggor och satt på vackra it-modellen Lara Stone stora more-is-more klänningar. Resultatet är lika dramatiskt som en arg, italiensk tant som inte fått sitt morgonkaffe än! Fab!








Bacio ragazzi carini!

Fake it until you make it!

Aint no shame baby, do your thing!



Puss


Stockholm

Var förra veckan i Stockholm på Hud & SpaSpecialisten! Det var en glammig kväll där jag visade make-up, Sanaa visade hudvård och två duktiga tjejer visade botox/fillers och manikyr. Bobby Oduncu ( http://blogg.bobbysharstudio.se/ ) minglade och gav sminktips och Linda Rosing ( http://kanal5.se/web/rosing ) berättade om vilka produkter från Nimue hon gillar. En rolig kväll med massa bubbel, goodiebags och skönhet! Har lånat lite bilder från Bobby och Lindas bloggar, stod och sminkade i 5 timmar så jag hann inte fotografera själv!






Alltid trevligt i vår kungliga huvudstad!
Puss


Smink-kvällar

Jag jobbar mycket med kund- och inspirationskvällar. Jag har precis varit ute och jobbat med ArtDecos produkter. I veckan besökte jag fina Divya Spa i Borås! Otroligt fint! De har en orientalisk inriktning, med Ayurveda-tänk och ekologiska produkter. I deras behandlingar finns allt från gungande badkar (!), turkiska bad, ångbastu med stjärnhimmel som lyser i taket till floating och massage. Jag kan verkligen rekommendera en dag här.

http://www.divya.se/






Under kvällen bjöds det på champagne med jordgubbar och en fab buffé med choklad, cupcakes och osttårta! Delish :) Sen höll jag ett föredrag för de c:a 35 tjejerna där jag visade ArtDecos make-up och gick igenom teknik och trender.






En väldigt trevlig kväll med trevliga damer!
Puss


Zara Summer 2010 Lookbook

Zara's sommarkollektion är verkligen jättefin. Man ser influenser från Céline, Alexander Wang, Miu Miu och Chloé. Zara är en av de high street kedjorna som verkligen hänger med i alla trender. Deras skor och väskor brukar vara sjukt snygga, och kavajerna är snyggt skurna. Me encanta ZARA!






Ska köpa typ ALLT. Men jag ska inte stå och posa i en svår pose.
Puss

Sölve Sunsbö

Min favoritfotograf har gjort ännu en fab editorial för ännu en fab tidning, Numéro. Dream Team! De digitala effekterna är riktigt snygga! Shootet heter Sang d'encre, vilket betyder blod bläck. Fint! Ser verkligen ut som blod under vatten.







Puss

Hippie Yeah

Tyska Vogue visar sommarens hårtrender i en fin beauty fotograferad av duktiga Patrick Demarchelier. Katie Mossman har stylat och fabulösa Luigi Murenu har gjort håret. Jag älskar årets trend, BIG HAIR. Flätan har man näsan hunnit tröttna på, den har verkligen synts på allt och alla! Men det är en praktisk, söt trend som passar perfekt på sommaren.






Kanske ska klippa lugg igen?
Puss

RSS 2.0