Ryan McGinley

Måste tipsa om en fantastisk fotograf, Ryan McGinley. Hans bilder från serierna Moonmilk och I know where the summer goes är otroligt vackra! Ryan McGinley är från New York och har fotograferat sedan slutet på 90-talet och hänger med konstnärer som Dash Snow och Sigur Ros har använt en bild från I know where the summer goes som skivomslag till Með suð í eyrum við spilum endalaust..
Hans bilder är ofta fyllda vilda, nakna, hedonistiska ungdomar, gärna nakna, ute i naturen. Som att vara på festvial! Typ.

http://www.ryanmcginley.com/









Längtar till sommaren!
Puss


The Tom Ford Private Blend Lip Color Collection

Be still m beating heart! Bara namnet på Tom Fords make-up kollektion är F-A-B! Allt han gör brukar bli amazing, så jag tvekar inte en sekund på hur fabulous de här stiften kommer vara. I want them ALL please!

Snyggingen himself


Snyggaste make-up annonsen jag har sett på länge!


Kiss and make up pretty baby!
Puss

Hippie head bands!

Hittat två söta märken med smycken och hårband som är jättepoppis i Paris i vår. Bohem-stek, som Jessica skulle ha kallat det :)

http://mellesan.com/




Det andra är fina Liberty is my religion.

http://www.libertyismyreligion.com/





Gimme gimme gimme!
Puss


Sommartrender del 2

Militärtrenden är stark i vår. Vi har sett mycket Army chic från Balmain, Burberry Prorsum och Alexander Wang och många fler! En fin trend att kombinera med vitt, romantiskt eller bohemiskt. Jag har valt ut mina favoriter för er :)

Vogue Korea



Balmain


Burberry Prorsum


Celine


Alexander Wang


March on fashion army!
Puss

Sommartrender del 1

En av vårens stora trender är vitt! Vitt vitt vitt syns överallt. Både romantiskt, bonde goes chic à la Chanel, och stramt, minimalistiskt som hos Calvin Klein. Vitt är superfint om man mixar upp det med till exempel grova MC-boots, svarta kilklackar eller gör det lite Pocanhontas (min stilguru. Typ. Denna säsongen i alla fall!) med massa smycken i brunt och turkost till. Har plockat ut lite fina plagg från världens bästa http://www.net-a-porter.com/!

Vacker klänning fråm Temperley London i spets, bohemisk dröm! Den andra är en söt från One Vintage. Loves!


Fint skärp från Cavalli och cool väska från Temperley London i zebramönster blir fint till den romantiska klänningen.



Massa halsband är fint till vitt! Här är två fina från Falconiere, ett nytt coolt märke från New York.



Till de här vackra kreationerna passar ett par söta sandaler, sans doute :)
Lanvin och Fendi, F-A-B!



Sommar snart :)
Puss



Bess

Mitt favvomärke du jour är amerikanska Bess. Boho-Chic-Rock-Pocahontas-Fransar. Jag gillar deras ponchos och batiktryck. Perfekt för festivalerna i sommar!





Kolla in http://www.net-a-porter.com/Shop/Designers/Bess för att shoppa loss och http://bess-nyc.com/ för att se deras kollektioner!
Rock on honeys!
Puss


Vogue

Anledningen till att franska vogue är bättre än amerikanska är deras sjukt snygga editorials! Dream Team: Model: Lily Donaldson Fotograf: Steven Klein Stylist: Carine Roitfeld. Carine Roitfeld är redaktör för franska Vogue. Det sägs att hon och bitchen/geniet Anna Wintour hatar varandra. Jag tycker det är coolt att ha Anna Wintour som fiende!

Tillsammans med Steven Klein har hon, som så många andra just nu, gjort en hyllning till Alexander McQueen. De har blivit inspirerade av Madonnas Erotica period, och av de starka kvinnorna Alexander McQueen alltid visade. Han växte upp i ett rätt trashigt område i England, och såg sin syster bli slagen halvt till döds av sin pojkvän när han bara var 9 år. När hans syster ville ha hjälp att sätta ihop en outfit försökte han alltid få henne att se stark och självständig ut. Detta blev en stor inspirarition för honom och hans ambition blev att skapa kläder som fick kvinnor att se starka och självständiga ut. Loves it!








Visningssäsongen kommer aldrig bli lika spännande.
R.I.P.
Puss


Ralph Lauren

Ralph Lauren har öppna sin största falgship store i Europe, på boulevard Saint-Germain i Paris. Butiken är en byggnad på 5 våningar och har både alla underlabels som Polo, Purpe Label osv samt en restaurant som serverar klassiska amerikanska rätter. Temat för denna OTT (over the top) butiken är "the American way of life". Säga vad man vill om hans kläder, han kan verkligen inreda sina butiker man vill gå in i!









Puss!

Marcel, just another pretty face!

Make-up märket Nars, har en ny kampanj för vårens kollektion av Pro Primers. Man har valt den gulliga hunden Marcel som årets ansikte, med slogan "Not just a pretty face". Adorable tycker jag :)



Puss

Fashion Icon: Francoise Hardy

En av Paris största It-girls på 60-talet var sångerskan och filmstjärnan Francoise Hardy. Hennes frisyr var fab med långt rakt hår och lång lugg. Hon klädde sig i fina 60-tals kläder och blev en modeikon och trendsetter som fortfarande inspirerar fransyskorna. Jag älskar hennes enkla, rockiga stil!







Bisous

Biker Chic

Lädershorts kanske inte är det mest praktiska plagget som finns, men det är sjukt coolt! Jag vill köpa en Harley och köra fort, fort, fort. Utan hjälm såklart, hur ska annars håret vara fab? Fotograferat av Jason Lee Parry och stylat av Stephanie Mojonnet och Tara Nichols.







Just go!
Puss

TANK Magazine

Hittade en fantastisk bild i Tank Magazine, fotograferat av Christian Anwander och stylat av Chloe Kerman. Kontrasten mellan den skira, transparanta klänningen från Gottex och Alexander McQueens hårda, svarta skor är väldigt vacker.



Puss darlings

Fashion Icon: Joan Jett

En av rockvärldens coolaste darlings är Joan Jett. Hon började sin karriär i The Runaways på 70-talet oxh spelade på CBGB's i New York. De var riktigt grymma! Joan Jett fortsatte sedan med en solokarriär med hits som I love rock n' roll och I hate myself for loving you. På 90-talet spelade hon med tjejer från riot grrl band som Bikini Kill och L7 på sin skiva Pure and Simple. Jag gillar starka kvinnor som rockar ass och har randiga bodysuits. Kolla in henne och bli inspirerade!






Rock on!
Puss


House of Harlow

Snygga, bohemiska Nicole Richie har ett otroligt fint smyckesmärke som heter House of Harlow. Smyckena är riktigt boho-glam med 70-tals känsla! Jättefina! Man kan köpa de på http://www.kyssjohanna.se och andra webshoppar.






Puss

Danielle Scutt

Danielle Scutt är en designer jag verkligen gillar. Hennes mode är på gränsen surrealistiskt, och hon inspireras av både den strana, starka kvinnan i Helmut newons vackra bilder, till Richard Hamiltons coola pop-konst collage.




Nu har hon gjort en jättefin kollektion för TopShop! Superglammiga baddräkter som inte känns tant utan delish, vackra tunikor och kitschiga klänningar.





http://www.daniellescutt.com/
http://www.topshop.com

Puss

V Magazin

V Magazin Spain har gjort ett helt sjukt shoot! Temat är "Go Wild" och modellerna är klädda i fjädrar, päls, skinn, nitar och reptilmönster och är smutsiga och vilda. Så snyggt! Älskar när alla flippar ut och kreativiteten flödar. Fotograferat av Txema Yeste och stylat av duktiga Alberto Murtra. FASHGASM! Vill också vara ett modedjur!







Grrrrr!
Puss


Fashion Icon: Marilyn Manson

Jag är mycket intresserad av stylingen inom musikbranchen, speciellt de artister som gör konceptalbum och ändrar sin stil, "re-invent", fab! En av de bästa tycker jag är Marilyn Manson. Hans olika stilar är extremt kreativa, och har allid en bra tanke bakom. Han ifrågasätter ofta olika roller, till exempel könsroller genom att vara en könlös varelse, eller politik genom att klä ut sig till en diktator eller homofobi genom ha sex med män på scenen. Jag älskar att ha kan ändra sitt utseende så radikalt med make-up och styling, jag önskar att fler artister vågar flippa ut lite mer. Det är coolt att inte bara försöka vara snygg och tradig! Jag har valt ut mina favoritlooks!








Inspirerande!
Puss

Gabriella Marina Gonzalez

En helt underbar lookbook som jag måste dela med mig av! Jag dör!! Tema är "Victorian Sci-Fi Surgery", fab eller hur?








Ge mig allt!
http://www.gabriellamarinagonzalez.com/

Puss

Prickiga prickar

En riktigt rolig trend just nu är prickar! Jag blir glad bara av tanken, måste hitta något fint prickigt. Hittade en supersöt editorial från min nya favvotidning Lula, fotograferad av Kai Z Feng, som verkligen visar trenden på ett supersött sätt. De ha blandat upp det sockersöta med en annan stor trend, inspirerd av Anne Hathaway i Alice i underlandet. Blodröda läppar, vit hud, mörka ögonbryn och superblonderat hår. Galet snyggt if you ask me, men sen älskar jag blont hår always! Speciellt riktigt blekt, all the way peroxid!




Polka, polkadots honey!
Puss



Alexander Wang

Wangs fina vårkampanj är fotograferad av Mikael Jansson och kallas " the Wang gang" i branschen. Wang har verkligen blivit en stor framgång och hans senaste kollektion hyllas, kopieras och inspirerar.

http://www.alexanderwang.com/





Get your shop on honeys!
Puss

Colette

En av mina favoritbutiker i Paris är helt klart konceptbutiken Colette. De väljer ut the best of the best inom mode, musik, böcker, film, make-up mm. En underbar butik att bli inspirerad i, jag var ofta där och köpte olika modemagasin och luktade på deras fina doftljus. När längtan blir för stor går jag in på deras hemsida: http://www.colette.fr/ . De har en fab webbutik där man kan handla allt från Alexander McQueen klänningar, LOWLUV-smycken, fina böcker och coola filmer!





Gå in och bli inspirerade/kultiverade bb's!
Puss

MGMT Dandys

Coola MGMT har blivit fotograferade av David Roemer och stylade av Christopher Campbell för tidningen Black Books. Jag älskar Dandystilen på killar! Kan inte alla ha hög hatt? MGMT har alltid cool stil och deras skivomslag är totally fab.
Boys, bli inspirerade!







Puss


Dior Homme

Tycker att svenska killar ska våga vara lite mer fab ;) En given favorit är alltid Dior Homme. Jag har valt ut mina favoritplagg ur vårens kollektion.

Enkel, men perfekt, hoodie. Hoodie kan se propert ut, så länge det inte är en uttvättad, sjavig tröja från Intersport.



En kavaj, slimmad 60-tals modell. Fin med både mörka byxor, chinos och jeans. En fab kavaj är ett måste i garderoben!


En riktigt snygg, stickad tröja eller kofta är ett rikigt bra basplagg. Ha under kavaj för en uppklädd look, eller med jeans för en casual look.



En snygg vårjacka är ett måste! Gärna en lite rockig variant! Den här en mc-modell med omlottknäppning. Fab!



En fin rock är det enda som funkar riktigt bra över en kostym, och är sjukt snyggt över jeansen. Detaljer på axlarna ger en snyggt manlig silhouette!



Gå in på http://www.diorhomme.com/ och köp ALLT!
Puss

25 Magazine

Exakt så här vill jag se ut i sommar! Bohem-rock-lugg-ringar-70s-glam-hippie. En lovely editorial från 25 Magazine. Fotograferat av Marcin Tyszka och stylat av Barbara Matelo. Så fint! Illustrationerna av Tomek Sadurski ramar in ocg ger liv åt bilderna.






Vi ses på festivalerna i sommar! Jag ska till Peace & Love i Borlänge, sjukt kul :)



Puss

James Franco loves Gucci

Ojojoj! Exremsnygge James Franco är det nya ansiktet för Gucci's parfym, Gucci Sport. Kampanjen är klassiskt manlig, svart och vita bilder och "wet-t-shirt" look. Loves it!




Varsågoda darlings!
Puss


ZOO magazine

Hittade en fin editorial i Zoo Magazine, Secret Room. Fotograferat av Aneta Bartos och stylat av Michel Onofrio.

Skört, ljust, mörkt, farligt, änglalikt, fint!








Skönhetskvällar

Jag och Aimee ska ha en ny, glammig kväll på Gemma!


Matador chic!


Vill ha på mig Chloé's skipants ikväll!



Puss mina darlings

Platform

Platform är en fin onlinetidning som har mode, musik och annat roligt! Jag hittade ett fint modereportage fotograferat av Bella Howard och stylat av Margaret Crow. Styling är riktigt vacker och blandar massa olika stilar! Känns väldigt streetstyle-militär-vintage-Tank Girl, typ nåt som jag och agge skulle kunna göra! Man måste ju gilla konstig tjej i militärjacka framför en brinnande tunna, eller hur? Kolla in siten på http://www.readplatform.com/







Puss

Dress me up like a doll!

Jag är helt förälskad i Alexander Wangs kollektion! Han har fått oss alla att vilja ha mjukiskläder matchat med stripperheels, just the way I like it. Fint att blanda med massa bling och en kavaj. Är inte ringarna fabulous? Och Marniväskan är delish! Älskar mönster och starka färger på väskor, det piffar till vilken outfit som helst. Loves it!



Mmmm!
Puss

Lovley Jacquelyn Jablonski

Numéro är en av frankrikes coolaste modemagasin. Jag läste den alltid i Paris (och köper den här i Sverige ibland för sjukt högt pris.) I senaste numret har de gjort en fantastiskt snygg editorial med fina modellen Jacquelyn Jablonski.
Reportaget är väldigt 80-tal vilket I love, en blandning mellan Dirty Dancing, Flash Dance och The Rocky Horror Picture Show.







Puss

Dream outfit!

Exakt detta vill jag ha på mig idag!



FASHGASM!
Puss

Christian Louboutin

YespleaseYespleaseYespleaseYespleaseYesplease
YespleaseYespleaseYespleaseYespleaseYesplease
YespleaseYespleaseYespleaseYespleaseYesplease
YespleaseYespleaseYespleaseYespleaseYesplease








Rika människor med fula skor.. KÖP DE HÄR VET JAG!
Puss

Dröm jackor

Vårjackor är alltid roliga att handla för det handlar inte bara om pure survival (dvs varma, fula, praktiska) utan de ska vara fina! Jag har valt ut mina favoriter! Oh joy!

Alexander Wangs coola mocka/hoodie jacka. Vill ha den över en blommig Chanel country-chic klänning!


Burberry Prorsum's fina MC-trench är sjukt fin! Snygg till ALLT.

Balmains militärkavaj gives me the chills! Tänk med en lång, rak klänning från ACNE under, lovely!

Fin, fin kavaj från fina, fina Chloé. Vill ha den med Chloés lammskinns shorts i beigt. FASHGASM!

De finns att beställas på http://www.net-a-porter.com/
Ät nudlar och gör det bb's!

Puss


Hopeless lingerie

Har precis upptäckt världens sötaste underklädesmärke, Hopeless Lingerie, från Australien. Deras fina underkläder är väldigt pin-uppiga med en retro touch. Den senaste kollektionen är inspirerad av Steven Spielbergs Hajen.








Så fint! Går att beställas på http://hopelesslingerie.bigcartel.com/
Puss

Alice in wonderland

Hela modevärlden älskar Alice i underlandet, och hon figurerar ofta som musa till fina editorials. Det är en perfekt inspirationskälla, fylld av roliga karaktärer, miljöer, kreationer och känslor. En väldigt fin är i senaste Harpers Bazaar, där Pavel Havlicek har fotograferat ständiga it-tjejen Chloé Sevigny i en trädgård. Fint fint fint!







Glad påsk darlings!
Puss

URBAN OUTFITTERS

UO har nu sin egen make-up! Bra priser och cool färger, need I say more? Ch-ch-check it out!





Vogue Nippon = rock's my world

Japanska Vogue bli bara mer och mer fab! Varför är typ allt snyggare i Japan? Hittade en till editorial som är to die for. Alexander McQueens vår/sommar 2010 kollektion var ju inspirerad av Atlantis, så de har fotograferat hans kreationer under vatten. Fruktansvärt vackert! Fotograferat av min favvo Sölve Sundsbö och stylat av duktiga George Cortina. Loves it!







Lovely bb's!
Puss

RSS 2.0