Ryggsäck på killar?

På Lanvin's senaste visning kunde man se killarna iklädda kostym + ryggsäck... Fab eller inte fab? Gillar det på modellerna, men tror inte att t ex min pappa hade sett fab ut. Vad tycker ni?
Puss

Ohmigod!

Hittade en så sjukt fab klänning från Cavalli. Den är så sjukt OTT, jag älskar den. Jag ser italienska tanter på rivieran, sippandes på bellinis alldeles för tidigt på dagen, alldeles för solbrända och iklädda glittriga klänningar.  Jag vill vara en av dem!
Jag skulle burit den med killer heels från Loboutain och en sjukt glittrig clutch från Marchesa. Oh la la!


Puss

I'm back!

Hej alla :)
Har flyttat till Malmö, möllan för att vara exakt, fab! Har inte haft tid att blogga, men nu kör vi igen!

Har ni saknat mig?

Läste senaste franska Vogue och fann en så otroligt fabulous editorial. Den är väldigt elegant, enkel med ändå fylld av smycken och detaljer. Väldigt sofistikerat 70-tal, sjukt snyggt! Älskar även make-upen, chokladbrun sotning till blå ögon är delish :)Puss

Japanese do it better!

Numéro Tokyo är fab, såklart, för allt är coolare i Japan. Heat it up är en galet snygg editorial som gör mig inspirerad! Smuts + high fashion = lovely. Fotograferad av fashion genious photographer Sebastiam Kim.

Kul att trash-trenden á la 2000 med stora loggor är tillbaka! Loves it. Vill sminka ett Chanel-C på kinden.

Se och lär bb's!


Puss

Dream outfit!

Hittade världens finaste jumpsuit från Chloé! Jag hade burit den med fab klackar från Alaia, baguette från Fendi och örhängen från Bijoux Heart. Fashgasm..Allt finns som vanligt på http://www.net-a-porter.com/, klicka in och dröm!
Puss

Stephen Jones

Måste ju visa er hur cool han är! Han gör hattar till många av modehusen och är den största modeikonen inom hattmakeri if you ask me! Jag har valt ut några favoriter!
Oh la la baby!
Puss

Ripoff!

Såg precis Makeup Store's nya annons och tänkte direkt på en editorial som Sölve Sundsbö har gjort om coola Stephen Jones hattar. Helt sjukt! De har typ snott idén rakt av. Får man göra så? Kolla själva..

Orginalet av Sundsbö


Makeup Store's annons


Hmmm.. Nån som vet nåt?
Puss


Cidesco

Var uppe i Stockholm i helgen och jobbade på skönhetsmässan. Det var en väldigt produktiv helg! Sminkade för ArtDeco med Aimee, vilket alltid är fab, och vi lanserade även vårt nya märke PH Formula. De nadra märkena vi representerade var Gatineau, Phyris, Depilar och Nimue!

Jag tycker om skönhetsmässan för man träffar mycket roliga människor som journalister, återförsäljare och människorna bakom skönhetsmärkena. Jag vill jättegärna starta mitt eget make-up märke, kanske ska kalla det Fab?Puss
RSS 2.0